A VADÁLLAT MEGÉRKEZETT!

Szelídítsd meg a Sixt-nél az új Kia Stinger GT-t!

Az új Kia Stinger GT maga az élményautózás. Bevállalós, vakmerő dizájnnal, a legmodernebb technológiákkal, amelyek új dolgokra tesznek képessé. Lélegzetelállító teljesítménnyel, amely minden érzéket gyönyörködtet.

Kia Stinger

Az új Kia Stinger GT-t szívükbe zárják a valódi autórajongók. Minden vonalával a klasszikus Gran Turismo szellemiség előtt tiszteleg – az alacsonyan fekvő motorháztetőtől az erőteljes megjelenésig. Lenyűgöző formaterve összetéveszthetetlenné teszi, és lélegzetelállító teljesítményt sugall.

Letisztult, mégis exkluzív – az új Kia Stinger GT a sportos Gran Turismo stílusból és a repülés világából merít ihletet.
A beltérben kerek, repülőgépet idéző szellőzőket, fémgyűrűs kapcsolókat és szaténkróm betéteket találunk. Csodálja meg az igényes kidolgozású részleteket az alacsonyan fekvő sofőrülésből: a minőségi anyagokat, modern betéteket és kontrasztos varrásokat!

A Gran Turismo érzés középpontjában mindig a kivételes országúti teljesítmény található. Az új Kia Stinger GT 370 lóerős, 3.3 T-GDi V6 motorja a 8 fokozatú automata váltóval egyedülállóan sportos vezetési élményt garantál.

Az utasok komfortja elsődleges számunkra. Az új Stinger GT ülései optimális testtartást biztosítanak a vele autózóknak. Használja ki az elektromosan állítható vezetőülés sportülésekre jellemző, magas szintű oldaltartását! A fűtött, szellőző üléseken minden utas kényelmesen elhelyezkedhet, és ellazulhat.